Anlægsgartner nær Århus og Randers til haveservice

Står du og mangler en dygtig og kvalitetsbevidst anlægsgartner nær Århus, Randers eller et andet sted Midtjylland til haveservice? Så har du fundet de helt rette til jobbet! Hos Brøggers har vi nemlig et skarpt øje for detaljerne, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har meget grønne fingre og udfører alt indenfor beplantning, vedligehold og pleje af grønne områder og anden haveservice.

Professionel anlægsgartner til haveservice

Så uanset om du skal have lavet støttemure, beplantet et område eller noget helt tredje, er vi altid klar til at påtage os opgaven. Vi er beliggende på Djursland, men vi er anlægsgartnere for både private og erhverv i hele Jylland.

Trænger din have til en kærlig hånd?

Vi tager os af dine grønne områder, så du kan give din have nyt liv igen med en masse farver og dufte.
Vi udfører også forskellige former for brolægning, så hvis din have trænger til en lille ekstra opgradering, er vi også klar til at hjælpe med det. Du kan læse meget mere om vores opgaver som professionel brolægger her.

Bliv sommerklar med lidt haveservice og pleje

Er din have hårdt ramt efter vinteren, eller har din indkørsel brug for en kærlig hånd? Vi tager os af det hårde arbejde, så du kan nyde, at din have og indkørsel er sommerklar igen.
Vi sprøjter også gerne imod ukrudt. Ved fast aftale kommer vi 2-3 gange om året og sprøjter mod ukrudt. Vi tilbyder desuden staldrengøring og privat rengøring på Djursland og resten af Jylland.

Få et godt tilbud på anlægsgartner

Hvis du har en anlægsgartneropgave, som vi ikke har nævnt, eller der er noget, som du vil høre mere om, er du altid velkommen til at ringe til os på +45 30 66 53 08. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og finde den helt rette løsning til dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os