Staldrengøring

Vi tilbyder staldrengøring og rensning af store såvel som små stalde i hele Jylland. Vi renser din stald ned om sommeren, så den står helt ren og klar til dine heste til vinter. Når vi udfører staldrens, renser vi med en hedvandsrenser og med bio desinfektion. Skulle du være udsat for graffiti, kan vi også sagtens fjerne dette. Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om vores staldrengøring? Så ring til os og lad os snakke om hvordan vi bedst kan rense din stald.

Rensning af hestestalde

Staldrengøring eller rensning af stalde henviser mest til personer, der har heste, og det udføres typisk ved sommerrengøring, eller hvis hestene er blevet ramt af sygdommen herpes. Det er en meget smitsom sygdom, og mange heste dør af det. Vi kan rense og desinficere stalden i disse tilfælde, så smitten bliver begrænset.

Vi tilpasser vores arbejde til dine behov

Hos Brøggers er du altid i trygge hænder, og vi finder en ordning som passer til netop dine behov. Vi arbejder for både privat, erhverv og det offentlige i hele området omkring Djursland, Århus og Randers. Vi kan varetage en bred vifte af opgaver som brolægger og anlægsgartner.

Få et tilbud på staldrengøring på Djursland og i resten Jylland

Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på (+45) 30 66 53 08 eller udfylde formularen her på siden, og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Priserne varierer efter størrelsen på opgaven, men du får altid arbejdet til en fornuftig pris.
Vi er også altid klar til at besvare alle dine spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os for at høre mere.

Mangler du hjælp til byggepladsservice eller andre former for rengøring? Det kan vi også hjælpe dig med, så tøv ikke med at kontakte os.

Læs også mere om:

Belægning

Beplantning

Træfældning

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os