Træfældning og beskæring

Hos Brøggers udfører vi alle former for træfældning på Djursland og i resten af Jylland. Vi klarer alle træopgaver fra stubfræsning og rodfræsning til fældning, beplantning og beskæring i Århus, Randers og resten af Jylland.

Ved træfældning er det vigtigt, at opgaven bliver planlagt nøje – specielt hvis træet befinder sig i et tættere bebygget område. Når man fælder et træ, er det nemlig ikke altid åbenlyst, hvilken vej det vil falde. Derfor er det vigtig, at man har det rette udstyr og nogle gode fagfolk, som har forstand på opgaven. Hos Brøgger’s har vi mange års erfaring, og vi er altid klar til at påtage os opgaven uanset størrelsen.

Træfældning og beskæring af træer med høj sikkerhed

Det er ikke alle træer, som behøver at blive beskåret. Oftest er det kun de træer, som står ud mod store veje, eller hvis trækronen strækker sig længere end beregnet. Vi beskære træer for både private og erhverv i hele Jylland. Hvis du mangler anden form for haveservice, så kan vi klare det hele for jer.

Stubfræsning og rodfræsning

Når man har fået fældet et træ, er man altid efterladt med en irriterende stub, som ikke pynter nogle steder og som oftest bare er i vejen for, at man kan plante noget nyt.
Med en stubfræsning bliver rødderne knust, og jorden bliver klar til en ny beplantning.
Med en rodfræsning fjernes træstubben helt, og der bliver fræset ca. 30 cm ned i jorden for at få alle rødderne med.
Står du og har brug for hjælp til en rod- og stubfræsning? Kontakt os i dag og lad os snakke om lige netop din opgave.

Vi løfter opgaven på Djursland samt i Århus, Randers og resten af Jylland

Har du brug for hjælp til en træopgave, som vi ikke har nævnt her? Tøv ikke med at ringe til os på (+45) 30 66 53 08 eller benyt vores kontaktformular. Vi har stor erfaring indenfor området, og vi er altid klar til at påtage os alle former for opgaver. Med base på Djursland kører vi i hele Jylland.
Har du brug for en professionel brolægger, anlægsgartner eller kloakmester til at tage hånd om dine grønne eller grå arealer, så kan vi også sagtens være behjælpelige med det.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os