Brolægger nær Århus og Randers til belægning

Hos Brøggers på Djursland får du en effektiv og professionel brolægger nær Århus og Randers. Vi udfører flere forskellige typer af belægning i hele Jylland. Uanset om det drejer som en helt ny brolægning, vedligeholdelse af din brolægning eller om den gamle skal forbedres lidt, så er vi klar til at påtage os opgaven. Vi har et skarpt øje for detaljerne, og derfor går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten. Med dygtige anlægsgartnere kan vi naturligvis også vedligeholde de grønne områder og hjælpe med alle former for haveservice.

Forskellige typer brolægning og belægning

Vi udfører forskellige typer af belægning, herunder bl.a.:

  • Gangsti
  • Terrasse
  • Indkørsel

Gangsti

Overvejer du at få anlagt en gangsti i din have? En gangsti kan være en god idé, når man har et stort grønt område. På den måde kan man også gøre gåturen i haven mere hyggelig.

Terrasse

Når man skal have lagt en terrasse, er det vigtigt, at den passer til boligen. Hvilke sten man vælger til sin terrasse, kan være altafgørende, og det rette valg afhænger af din bolig. Vælger man de forkerte sten, kan terrassen se malplaceret ud i forhold til boligen. Vælger man derimod de rigtige sten, flyder boligen og terrassen sammen på en helt naturlig måde.

Indkørsel

Kunne din indkørsel trænge til en opgradering? En indkørsel kan laves super enkel og fin med helt simple sten. Der er dog også mulighed for at lave lidt spil i fliserne, så indkørslen får et mere unikt udseende.

Meget mere og større

Foruden det ovennævnte laver vi selvfølgelig også de større projekter. Eksempelvis har vi været med til arbejdet på Aalborg perron. Vi laver også fortove og kantsten samt stensenge til dræn afledning på marker.

Vi løser desuden forskellige opgaver som både anlægsgartner og kloakmester.

Få tilbud på belægning af professionel brolægger i Randers, Århus og omegn

Hvis du har en belægningsopgave, som vi ikke har nævnt her, er du altid velkommen til at ringe til os på 30 66 53 08, så tager vi en snak om dine ønsker og finder en god løsning. Vi holder til på Djursland nær Århus og Randers, men vi kører i hele Jylland. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os